Fürdőtó vagy medence?

 

Az emberek egy jelentős része a kényelmesebb megoldást választja és fürdőmedencét építtet. Azonban ennek varázsa, ridegsége és idényjellege miatt hamar elmúlik, arról nem is beszélve, hogy azt a változatosságot és sokszínűséget sosem tudja biztosítani, amit egy fürdőtó jelenthet. Már az a tény, hogy kora tavasztól késő őszig figyelemmel kísérhetjük a kerti tó élővilágának mindennapi nyüzsgő életét, feledteti a fürdőmedencék mesterséges kényelmét.

Az élményt még fokozza, ha tavunk köré csobogót, kisebb-nagyobb vízesést, parkosított pihenőhelyet, sziklakertet építtetünk. Csapatunk ezen kívül vállalja még, mesterséges szigetek, fahidak és jó minőségű faházak elkészítését is. Tavunk azonban csak a vízinövények és a halak betelepítésével válik teljessé, amit így az élővilág együttes pompája vesz körül.

Van-e annál szebb érzés, mint amikor, a mindennapi fáradtságot, a saját udvarában, egy természet közeli vízparton piheni ki? Önnek is megéri, gyermekei, unokái pedig duplán örülhetnek neki!

 

A tóépítésről

 

Csapatunk vállalja. az egészen kicsi, alig 10-15 négyzetméterestől, a több száz négyzetméteresig, minden igényt kielégítő vízfelületek kialakítását, melyhez minden esetben garanciát adunk!

A helyszíni felmérés és a tervezés után, az engedélyezési eljárás, az építtetőt terheli. A kivitelezést, tapasztalt munkatársakkal végezzük. A tó méretétől és az időjárástól függően az átadás 1-6 hét alatt várható. A kivitelezési munkák során, a megrendelő kérését és igényeit szem előtt tartva, kisebb-nagyobb változtatás megengedett.

A kisebb tavak kialakítását mini kotróval, a nagyobbakat markológéppel végezzük. A végleges formát, nagy precizitást igénylő kézimunkával érjük el.

Mederbélelésre gumifóliát, valamint Sicofol© tófóliát alkalmazunk, mely ár és minőség, valamint élettartam tekintetében kiváló választás.

 

A vállalkozás 25 km-es körzetében a munka felmérésére történő kiszállás díjtalan!

Minden más esetben kilométerenként 100 Ft a kiszállási díj, mely megegyezés esetén visszajár a megrendelőnek! Ezzel csupán a komolytalan érdeklődőket próbálom kiszűrni, hiszen erős szándék esetén ez az összeg, ezzel a feltétellel nem lehet probléma!

 

Árajánlat a helyszínen történő személyes egyeztetés és felmérés után 5-8 munkanapon belül várható.

 

Évszakok a tóparton

 

Tavasz

A természettel ébredő állat és növényvilág sokszínűségének csodálata, észrevétlenül belopja magát a tulajdonosok mindennapjaiba.

A melegedő idővel, az életet jelentő víz közelében megjelennek a rovarok, bogarak és a madárfauna képviselői.

A halak és békák, valamint a tó körüli rovarvilág megfigyelése, minden kisgyereknek és felnőttnek kitűnő ismeretterjesztő szórakozás.

Nyár

Már május közepétől virágpompában áll a tó, mely a nyár előrehaladtával egyre jobban kivirul. Itt az idő a gyermekzsivajtól hangos fürdőtavak használatára.

Baráti társaságok összejövetelének, üzleti tárgyalások lebonyolításának színtere lehet a vízpart, melynek környékére egyéb színes programokat is szervezhetünk.

Ősz

Eljött az ideje, a halszaporulat szelektív horgászatának, melyet hétvégi programként szívesen ajánlok. A kifogott és kíméletesen kezelt halakkal megajándékozhatjuk, újdonsült tótulajdonos barátainkat. Sok vízivirág, az ősz végéig pompázik, díszítve ezzel a tóparti fák, színes háttér kavalkádját.

Tél

Amint kellő vastagságúra hízott tavunkon a jég, szigorú felügyelet mellett és a biztonsági szabályok maradéktalan betartásával, saját csúszkapályát (korcsolyapályát) alakíthatunk ki, családunk szórakoztatására.Itt az ideje, az elszáradt növényi részek, víz színén történő levágásának és eltávolításának.

Szolgáltatásaink

•    Kertépítés
•    Füvesítés (fűmaggal vetett)
•    Gyepszőnyegezés
•    Vakondháló terítése
•    Öntözőrendszer  telepítés
•    Öntözőrendszer szervizelés
•    EU szabvány játszótér építés
•    Rendszeres kertgondozás
•    Növények , fák ültetése
•    Kerti tó építés
•    Fakivágás
•    Kútfúrás
•    Térkő burkolatok kivitelezése
•    Földmunka (kézi, gépi)

Partnereink

Rózsa Kereskedés

 

 

 

Szőlő

 

eXTReMe Tracker
Google Pagerank mérés, keresőoptimalizálás LinkTÁR-TOP

 

   

 

Hun-Web Katalógus és Kereső Pagerank ellenőrzés click here